Hier de titel van de pagina

Het project: geven om de ander!

Sinds 2012 zijn er 4 werkvakanties geweest. De werkvakanties hebben als doel om de stichting 'Vrienden van Zjitomir' financieel te ondersteunen. Daarnaast voeren we tijdens de werkvakantie diverse werkzaamheden uit op verzoek van de directie van 'Het Anker' en 'Het Baken'. Deze werkzaamheden zijn aan het begin van het jaar op de begroting gezet en kunnen mede door de financiële en praktische bijdrage in samenwerking met de huidige bewoners en het personeel gerealiseerd worden. In de afgelopen jaren hebben we onder andere het hekwerk geverfd, de verwilderde tuin rondom 'Het Baken' aangepakt en grotendeels bestraat, een groot houthok gemaakt, een tuinkas gerealiseerd en in oktober 2016 zijn er door vrijwilligers zonnepanelen geplaatst.

Van d.v. 22 tot en met 30 augustus 2019 organiseert de commissie 'werkvakantie Oekraïne' opnieuw een werkvakantie naar Oekraïne. Echter, vanwege de huidige situatie nemen we een aantal voorzorgsmaatregelen. Voor vertrek nemen we als commissie de beslissing of en veilig en verantwoord is om naar Oekraïne te gaan. Dit doen we in overleg met de deelnemers en uiteraard met onze contacten daar. Mocht het niet veilig of verantwoord zijn, vertrekken we toch op werkvakantie, maar dan naar een ander project in een ander land. Op dit moment zijn we nog met organisaties bezig waar een geschikt project mogelijkheden voor ons biedt.

De kosten voor de werkvakantie bedragen €400,- per persoon. Hiervan worden de reis- en verblijfskosten betaald. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren hebben we projectgeld nodig. Van elke deelnemer wordt verwacht dat deze €600,- aan projectgeld meebrengt. Dit bedrag kan bij elkaar gebracht worden door acties op touw te zetten of voor bepaalde activiteiten sponsoring te regelen. Daarnaast is het vragen van een vrijwillige bijdragen aan bekenden uiteraard ook geen probleem. De commissie zal meehelpen om het projectgeld op te halen door mee te denken in het opzetten van acties en sponsoring.

Over de werkzaamheden voor de werkvakantie van 2019 zijn we nog in overleg met het bestuur van 'Het Anker' en 'Het Baken'.


Warning: include(/HTMLFiles/asides.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Documents\Sites\werkvakantieoekraine\werkvakantieoekraine.nl\wwwroot\project.php on line 82

Warning: include(): Failed opening '/HTMLFiles/asides.php' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in C:\Documents\Sites\werkvakantieoekraine\werkvakantieoekraine.nl\wwwroot\project.php on line 82